marți, 25 august 2009

Esti binecuvantat

Ti se intampla aproape in fiecare zi , sa te gandesti:oare ce rost mai are viata aceasta? muncesc, ma odihnesc, mananc, imi fac treburile care le am de facut, apoi.....nimic...pur si simplu trec zilele , una dupa alta, si acelasi lucru sa repeta mereu. Dar atunci cand traim cu un scop in viata, avem cel mai bun motiv sa ne bucuram chiar si de momentele cand cadem in esec.

Exista in lumea aceasta, un anumit fel de oameni pentru care viata nu inseamna altceva decat, munca, munca, munca, hrana, munca, iar munca, odihna, apoi munca, dupa aceea 2-3 ore de distractii, duppa care din nou munca.

Acesasta categorie de crestini, se aseamana cu niste pui de gaina care se vad intotdeauna neputinciosi, fara sanse de a reusi in viata, piuie mereu, ca ceva nu le merge bine, se vad totdeauna ca fiind victime ale celorlalti, se autocompatimesc din motive neesentiale, lucruri marunte...etc.

Insa Dumnezeu ne sfatuieste, ne indruma,, ne ajuta sa nu fim ca acesti pui, ci sa ne asemanam cu vulturii, care, desi uneori se afla in adancimi, ei isi iau zborul pe inaltimi, indiferent de situatie.

daca esti si tu un vultur, ajuta pe cei care sunt pui, sa devina si ei vulturi, iar daca te aflii in acea situatie al puiului care nu-si gaseste closca. straduieste-te prin rugaciune, post, si apropiere de Dumnezeu, sa devii un vultur.

BY NARCISA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu