vineri, 28 august 2009

Prietenii...necesarul vital

De mici incepem sa relationam cu cei din jur,ne place sa fim inconjurati de oamenii ce ne iubesc si noi ii iubim.Prietenii...sunt acei oameni care te ajuta fara sa le-o ceri...sunt acei oameni care se simt bine cu tine,si nu pentru banii si influenta ta..sunt acei oameni cu care te simti bine...sunt acei oameni care se trezesc la ora 2 noapte sa iti tina capul pe umarul lor...
Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte,avem asa mare nevoie de prieteni....dar cati dintre noi stiim sa mi alegem???eu una,recunosc alegerea prietenilor nu e punctul meu forte.Am dat-o de multe ori in bara la acest capitol si probabil o sa o mai dau.....dar totusi pot sa ma laud cu niste prietenii cu adevarat adevarati:).
Un prieten este o persoana cu care pot fi sincer. In fata lui pot gandi cu voce tare,tu in fata cator persoane ti-ai permite sa gandesti cu voce tare?Prieten este acela inaintea caruia iti poti descarca toata povara inimii, cu bine si rele, grau si pleava laolalta, stiind ca blandetea mainilor lui va lua totul si va face selectia, pastrand ceea ce merita sa fie pastrat si, cu suflarea bunatatii, dand deoparte ceea ce trebuie aruncat.
Cineva mi-a spus odata ca mai degraba gasesti o perla de cat un prieten,m-a intristat...dar ma facut sa meditez la aceeasta,si ma facut sa fiu o prietena mai adevarata.
Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii,prieteni sunt ingeri nostri pamantesti pa care Tatal i-a trimis sa ne ajute sa trecem prin viata...


By necunoscuta unei zane ♪ ♫

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu